Paperclay porselein

Nieuwe weg, nieuwe liefde,

Porselein en met name papier porselein geeft zoveel mogelijkheden. Ik kan heerlijk fijntjes werken en combineer ongestraft technieken. De mogelijkheden zijn legio en in mijn hoofd loop ik over van nieuwe ideeën en wilde plannen. De aankomende tijd ga je van mij geen kopjes, schoteltjes, bordjes of Titty’s meer zien. Porselein is mijn nieuwe liefde en ik wil gaan spelen met de lichtdoorlatendheid ervan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s