Bestelformulier


Vul onderstaand formulier in voor het bestellen van uw BlondLicht producten. Vergeet niet om naam, adres en artikel nummer goed te controleren voordat u uw reservering via het bestel formulier kenbaar maakt.

Betaling en verzendkosten

Na het invullen en opsturen van dit formulier ontvangt u een zo spoedig mogelijk een bevestiging mail met een betalingsverzoek. Als het te betalen bedrag bij ons binnen is gekomen zullen we zorgvuldig de verzending van de producten verzorgen. Vanaf een bedrag van 150,00 is verzending van de producten binnen Nederland gratis. Buiten Nederland en onder dit bedrag zal porto doorberekend worden. Retourneren van uw bestelling kan mist de producten onbeschadigd zijn en in originele verpakking retour komen. Porto kosten zijn voor de koper en worden in mindering gebracht van het over te maken bedrag.

Van de ontwerper…

Alle producten van BlondLicht zijn handgemaakt en met zorg voor u samengesteld. Producten van BlondLicht kunnen oneffenheden en tekenen van het gebruikte ambacht vertonen, dit is een onderdeel van de charme van handgemaakt keramiek. Voor een extra lang leven van servies is een handwas aan te raden.

Ik wens u lang en heel veel plezier van dit unieke stuk.

Hartelijke groet Tanja van Harten

cropped-fullsizerender-2.jpg